Personer köpte fotbollsklubben i italienska Serie A

Debutanten inom den italienska Serie A, fotbollsklubben Spezia, närma sig snabbt det som får nya chefer. Klubben ägs för tillfället är resten av Gabiele Volpi. Den denna sort personen som inom sportvärlden är ofta känd som ytterligare att markera förmodligen den mest kraftfulla vattenpoloteamet, Professionell Reko.

Volpi även har gått genom användning av på tenderar att dumpa klubben ytterligare amerikanska investeringsfondägare Mile Dell samt Robert Platek.
Media inom Apenninerna hävdar tenderar att amerikanerna kan betala 22.000.000 euro titta på Spezia.
Spezia har fått den 5:e klubben inom Serie A, för att leds resten av individer, samt den 7:e genom användning av utländska chefer. Amerikanska chefer även har Milano, Roma, Fiorentina samt Parma, samt utlänningar kan också vara chefer titta på Bologna, dvs Inter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =