Boxaren Amir Khan köper det finns en Rolex-klocka vänta sin sons första födelsedag
BOXER Amir Khan köper det finns en Rolex-klocka vänta sin sons första födelsedag via avsikten är benägna att starta det finns en klockkollektion vänta honom

Den förr superlätta boxningsmästaren Amir Khan råda över köpt sin son, Muhammad Zaviyar, det finns en Rolexklocka inom silver vänta sin första födelsedag den 22 februari men även säger är benägna att mannen avser är benägna att starta det finns en klockkollektion åt honom.

Khan delade det finns en video på Instagram Stories för att den kostsam klockan, via texten “Fick min baby pojke hans första födelsedagspresent, hans klockkollektion bör vara “.

Amir behöver inte boxat konkurrenskraftigt eftersom den 2019, men även hans fru Fayral Makhdoom, när som helst mannen inte för länge sedan frågades inom ett Q&A via följare på Instagram i fråga om baby Muhammad närma sig är benägna att observera inom sin fars fotspår, “Närma sig din son är benägna att vara det finns en boxare?”, Svarade hon, “Aldrig” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − thirteen =