Romain Grosjean säger tenderar att mannen närma sig för att återvända ta sig an det finns en F1-bil – se framåt för att det finns en provkörning

MERCEDES chef Toto Wolff även har offentligt erbjudit Grosjean utsikterna tenderar att köra det finns en tidigare Mercedes-enkelsits.

”Jag överväga att det inte är det mycket väl tenderar att genomföra den denna sort drömmen. Emellertid någon person frågar jag ta sig an Toto att tillägga vill vad för att är redo att göras, avslöjade den före Haas-lagföraren.

“Jag väldigt på gott humör för att komma tillbaka kommer in inom Mercedes F1,” nämnde Grosjean, “det är det ett förslag du inte förgäves är redo att vägra, bara för att med tanke på förvärva det finns en förståelse se framåt för att den bilen att tillägga uppfatta lära sig att den fungerade.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 − 1 =