Pique är genom loppet av utredning men även står gå igenom det finns en 12 månaders avstängning

Fotbollsförbundet inom Spanien närma sig tenderar att inleda det finns en utredning emot spelaren resten av Gerard Pique som ett resultat av hans ordställe tenderar att “85% resten av domarna ifrån Madrid är riktiga följare”.

I fråga om Pique dömts se framåt för att mot lagen emot principerna kommer att få Pique böter på mellan 600 men även 3000 euro, bör ett verkar större svårigheten se framåt för att Barcelonas ivrig spelare är tenderar att Disciplinærkommissionen är redo att beordra ett 4 månaders ta sig an ett års avstängning.

Disciplinnämnden närma sig tenderar att att fundera på hela uttalanden men även kommentarer ifrån Pique när det gäller La Liga-rättegången. Att iaktta närma sig då att bestämma i fråga om han kommer straffas.

Pique: Domarna från Madrid är riktiga fans

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + sixteen =