Fotbollsspelaren Leigh Nicol avslöjar hur du kan hon övervann djup melankoli


CRYSTAL PALACE-spelaren Leigh Nicol råda över avslöjat den prövning hon drabbades resten av 2019 bara några få intima foton resten av henne stal men även delades till minst en vuxenwebbplats.
Hon hade varit bara för att 18 då men även spelade inom de som minska kategorierna inom Skottlands reglering varje gång någon person hackade sin telefonlag men även slutligen satte hennes fotbollskarriär inom oråd.
På detta ledde henne kommer in inom det finns en djup melankoli men även hon avslöjade vara uppmärksam på men även via tenderar att hon kan “uppfatta varför folk begår självmord p.g.a sådana utfärdar” men även tillade tenderar att hon för att inte förstår hur hon råda över lyckats övervinna depressionen, utan ut en tenderar att omge sig via korrekt personer. men även förändrat perspektiv råda över hjälpt henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − three =