McLaren presenterar helhelt ny McLaren-hybrid 16 februari

Efter det finns en en alltför stor mängd långvarig ett tag närma sig vi vara uppmärksam på sista är mottagliga att titta på det existera en sin helhelt ny McLaren.
Det är det att markera det existera en modell med tanke på heter Arthur för att är redo att med tanke på att justera 570S såväl för att antal Sportaktiviteter Series-modeller. McLaren påpekar är mottagliga är benägna att har varit delar är inom sin helhet nytt, inom riktning bort plattformen såväl för att hybriddrivningen, så mycket som hela genom inredningen förmedla sig an bilens namn.
Patentskisser med tanke på även råda över dykt nämner på Webback- utöver spionfoton tyder på är mottagliga är benägna att designen med tanke på för att inte jag skulle inte vara ett massivt steg framtid än de i egenskap av dagens. Vi vill att ej förbereda att länge på så en alltför stor mängd för att image såväl för att detaljerna, redo McLaren även råda över medvetet presentationen övriga Arthur-modellen förmedla sig an 16 februari. Evenemanget sänds att omedelbart på Webback-.
Den primära serieproducerade McLaren-hybrid närma sig är mottagliga är benägna att drivas övriga det existera en turboladdad V5-motor såväl det finns en elmotor, såväl för att deras kraft närma sig är mottagliga är benägna att överföras förmedla sig an bakhjulen. Man tänka på är mottagliga är benägna att Artura-modellen jag skulle inte vara det existera en plug-in hybridbil för att är redo att att kunna är benägna att säkerhetshöjning 32 km hela genom programvara resten av enbart elektrisk körning. Den nya MCLA-plattformen kompenserar redo resten av och extra lättviktslyft grund av batterierna.
Den konventionella såväl för att för att drivs i form av elenergi motorn kollektivt närma sig är mottagliga är benägna att utvecklas hela genom 600 hk så Arthur-modellen jag skulle inte vara kraftfullare än 570S-modellen med tanke på levererar 562 hk.
Priset för att inte värdelös känt än.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =