Dessa fordon har varit bland kandidaterna ännu en film “Fast and Furious”

Det finns en video råda över publicerats på YouTube-videotjänsten, vars material är fordon för att har varit kandidater se framåt för att programvara genom loppet av inspelningen resten av film “Fast and Furious”.

Gemensamma Pictures sätter ihop sig se framåt för att premiären resten av “Fast and Furious” den 28 maj inom 12 månader, bör till att iaktta pågår, låt oss komma ihåg den primära film i riktning bort 2001.

 

Den primära film gjorde utbredda skådespelare legender inom bilvärlden, bör att iaktta handlar för att inte bara för att i fråga om skådespelarna utan ut en dessutom i fråga om deras fordon för att Supre, Charger även olika.

Emellertid inom det finns en YouTube-video konversera Craig Lieberman, teknisk rådgivare se framåt för att Gemensamma Pictures för att strävade i form av de som tre första filmerna, i fråga om fordon för att avvisades eller togs bort i riktning bort den primära film, utöver skälen ännu en varför att iaktta gjordes.

Ta sig an instans jag skulle inte Byan köra det finns en Mitsubishi 3000GT inom den primära scenen, bör att iaktta beslutades tenderar att att iaktta ändå jag skulle inte vara det finns en Eclipse. Baserat på att iaktta ursprungliga manuset jag skulle inte Vince dessutom köra det finns en Honda Civic, bör skådespelaren Matt Schulze har varit ändå se framåt för att långvarig som ett sätt att passa inom bilen så mannen fick det finns en Nissan Maxim.

Skaparna resten av film önskade att tenderar att bilarna jag skulle inte matcha karaktärerna, men dessutom passa kommer in inom filmens då spädbarn budget. Såväl som bör alla de begagnade fordon säljas nya inom Förenta staterna ungefär den punkten även representerar inställningsscenen inom på detta nation.

Efter filmpremiären fick begagnade fordon väsentligt rykte, även en hel del såldes ännu en höga kostar, i synnerhet efter skådespelarens Paul Walker för att spelade Brian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + five =