UEFA har meddelat hur det perfekta laget ser ut 2020 om fans får välja

Europeiska fotbollsförbundet (UEFA) även har meddelat hur du kan att markera perfekta laget vänta 2020 försöker ut inom valet resten av följare. 6 tusentals och tusentals av turister på UEFA-webbplatsen deltog inom poll.
Inom det finns en 4-2-3-1-formation leds på detta team resten av Robert Lewandowski, för att innan utsågs vara uppmärksam på Årets ivrig spelare resten av UEFA att tillägga FIFA.
Manuel Neuer (Bayern) – Joshua Kimih (Bayern), Virgil Van Dyke (Liverpool), Sergio Ramos (Real), Alfonso Davis (Bayern) – Thiago Alcantara (Bayern / Liverpool), Kevin De som Bruyne (Man). PSG, Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus) – Robert Lewandowski (Bayern).


Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 11 =