Crystal Palace närma sig att underbygga för undertecknande resten av Mainz-anfallaren Jean-Philippe Mateta
CRYSTAL PALACE inställt som ett sätt att verifiera undertecknande resten av Mainz-anfallaren Jean-Philippe Mateta se fram emot 2,7 tusentals och tusentals £

Mainz-anfallaren Jean-Philippe Mateta, 23 12 månader, även har anlänt ta sig an London se fram emot medicinsk bot dessa dagar (onsdag) men även kan skriva på inteckning se fram emot Crystal Palace, rapporterar Sportsmail.

Affären är som svar på plikt det finns en 18-månaders låneavtal på £ 2,7 tusentals och tusentals, i form av {skyldigheten} {att köpa} Mateta se fram emot £ 13,4 tusentals och tusentals när som helst pojken även har startat 15 Premier League-matcher.

_________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × five =