Real Madrids Nacho inom karantän efter intill kontakt i form av det finns en positiv
Real Madrids Nacho Fernandez är inom karantän efter intill kontakt i form av det finns en positiv.

Ens antar pojken hade varit inom chefen Zinedine Zidane, även har den spanska internationella Nacho tvingats är benägna att självisolera under tiden som pojken väntar på är benägna att PCR ska verifiera i fråga om tydligen är han positiv eller för att inte se framåt för att coronavirus.

Fotbollsspelaren – för att även har spenderat så mycket som sin yrke på klubben – testade ogynnsamt inom ett första test såväl som inom morse reste ännu en Valdebebas, Madrid, i ett försök att uthärda det finns en sekund.

“Låt oss säga som vi har påverkats.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − ten =