Andriy Shevchenko är bookmakers tippad vinnare till in omväxling Frank Lampard inom Chelsea


ANDRIY SHEVCHENKO är bookmakers tippad vinnare till in omväxling Frank Lampard inom Chelsea
Andriy Shevchenko, den innan Chelsea-anfallaren men även {nuvarande} manager inom Ukraina är bookmakarnas odds-on-favorit till in omväxling Frank Lampard inom Chelsea, efter är benägna att Chelsea fel gång inom Leicester City igår (tisdag 19), vänta för att vidta åtgärder 5 förluster inom den slutlig åtta matcher.
Lampard är bookmakarnas tippad vinnare är benägna att förvandlas till det efterföljande Premier League-chef för att sparkas, framför två olika chefer, Sheffield Uniteds Chris Wilder men även Steve Bruce inom Newcastle United.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + twenty =