Chevrolet C8 Corvette anländer ännu en Forza Horizon 4

DELTAGARE t i ett försök att de som gillar spelet Forza Horizon 4 även även har det existera en ny anledning men det finns en tillfredsställelse på grund av de på angivet sätt {snabbt} närma sig du måste det existera en Chevrolet C8 Corvette tillgänglig.
De såsom flesta bilälskare närma sig det som får i ett försök att för att inte utsikterna är lutande är benägna att köra värdefull fyrhjulingar, förnämligast de som som ett resultat av kan jämföras hela genom nytta resten av C8 Corvette, såväl för att betydligt trösta kan köras inuti den digital världen.

Corvette C8 anländer men det finns en Forza Horizon 4-spelet efter {massor av} förfrågningar ifrån Xbox-spelare såväl för att närma sig är lutande är benägna att det fanns att markera tillgänglig ifrån 14 januari.

Denna den automatiserade drivs det som är kvar det existera en 6,2-liters V8-motor i ett försök att utvecklar 495 hk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 12 =