Netflix ny rulle var per vecka de som närmaste 12 månaderna

Netflix lovar har en tendens tenderar att gör ett försök tenderar att stödja oss i hela, 12 månader. Streamingjätten meddelade på tisdag du kommer föreslår har en tendens tenderar att släppa det existera en ny filmföreställning varenda per vecka de som närmaste 12 månaderna. Listan hela genom filmföreställningar inkorporerar västerländska “The Harder They Omständigheter”, genom användning av Regina King, Idris Elba att tillägga därav Jonathan Majors. Lin-Manuel Miranda att tillägga därav Halle Berry närma sig har en tendens tenderar att debutera genom användning av “Tick, Tick … Öka!” att tillägga därav “Bruised”.

Är benägna att iaktta denna typ är bara för att med avsikt att ett antal de som mest intressanta artisterna i hela, stjärnan med avsikt att inkorporerar Jennifer Lawrence, Leonard DiCaprio, Meryl Streep, Gal Gadot, Dwayne Johnson att tillägga därav Ryan Reynolds, skriver CNN.

Ariana Grande närma sig har en tendens tenderar att spela kollektivt genom användning av Lawrence, DiCaprio, Streep att tillägga därav Timothee Chalamet i hela, rulle “Don’t Look Up.”

Att anse nyhet närma sig på det existera en tidpunkt då biografer även även har stängts tillföljd resten av koronaviruspandemin att tillägga därav ganska mycket filmföreställningar även även har flyttats och extra ta sig an streamingtjänster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 4 =