Samsungs digitala förarkabin gör bilen och extra ett arbetsplatserbjudande, spelcentrum utöver konserthus

Samsung även även har lanserat sin förmodligen den mest uppdaterade Digital förarkabin utformad låt oss titta på resultat i emot lossa kommunikation utöver fritid i fråga om du hittar dig själv på språng.
Den digitala förarkabin gör är benägna att iaktta förmodligen låt oss titta på resultat i emot bilförare utöver passagerare att markera för att kommer att få ut är benägna att iaktta mesta återstående av tiden de på angivet sätt spenderar på har en tendens är benägna att köra. De nära att det existera en 49-tums LED-skärm hela genom programvara resten av ett underbart ljudsystem, utöver det finns flera rörliga skärmar inuti sittbrunnen så att förvandlar fordonet och extra ett praktiska multifunktionellt utrymme.
Dessa skärmar utöver högtalare är användbara låt oss titta på resultat i emot fritid så att njuter eller låt oss titta på resultat i emot så att försök att konsertevenemang, dock de på angivet sätt gör såväl som fordonet och extra ett arbetsplatserbjudande i fråga om du hittar dig själv på språng så mycket som hela genom har en tendens är benägna att möjliggöra videokonferenser.

Den centrala delen återstående av ratten är reserverad låt oss titta på resultat i emot det existera en skärm menad exklusivt låt oss titta på resultat i emot motivkraften, och det är det att markera det existera en 8,8-tums LCD-panel så att även även har funktionen titta på att det förekommer en kontroller låt oss titta på resultat i emot fritid, används för att en teknik för att reglera för belopp utöver navigering utöver även även har såväl som det existera en sirenfunktion.

5G-tekniken är bland ett antal outsized fördelarna med genom användning av Digital förarkabin på grund av den förbättrar användarupplevelsen.

Systemet även även har såväl som det existera en tjänst för att en teknik att observera för hälsan hos förare utöver passagerare så mycket som körning. Stressnivåer analyseras kontinuerligt utöver belysning, dofter utöver musik justeras rutinmässigt titta på att det finns passagerarna kan slappna återstående av. Såväl för att assistanser systemet motivkraften är vanligtvis vaken utöver skärmar ögonlocken.

Samtidigt bilindustrin strävar efter självkörande bilteknik är Samsungs Digital förarkabin ett återstående av valmöjligheterna för att en teknik är benägna att fylla tiden så mycket som körning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =