sporten ifrån april 2022 ingår inom prenumerationen avslöjat

Netflix även har avslöjat sätt nya sporten som kan är benägna att det har varit det av tillgängligt för att del av prenumerationen, på mobila prylar. Sporten är Relikjägare: Rebeller att tillägga närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom april 2022.

genom vilket Beskrivning Netflix Relic Hunters: Rebels säger: “Skjut att tillägga rusande hela genom färgglada sortiment en gång du skapar att tillägga uppgraderar dussintals krigsredskap. Besegra Ducan Empire att tillägga skapa fred åt planeten.” Kommer du att kunna låt oss titta på det finns en en bild resten av sporten under.

Relikjägare: Rebeller

Relic Hunters: Rebels är tydligt för att inte sätt första sporten för att ingår inom Netflix-prenumerationen. I fråga om du icke jag vet att, Netflix game erbjuda det finns en serie online-spel med hjälp av Android att tillägga iOS för att för att inte uppmanar att ge tillbaka och extra förvärvet eller prenumerationer. Såväl som är alla de game för att ingår inom tjänsten annonsfria att tillägga även har inga förvärvet inom appen. Netflix köpte dessutom Night Fakulteten Studio-teamet, för att denna dag jobbar på Oxenfree II Lost Signals.

Vi har inte någon för närvarande det exakta releasedatum med hjälp av Relic Hunters: Rebels på Netflix, dock sätt förväntas ske genom loppet av det efterföljande månad. Äntligen, hände ha i åtanke att kommer du att kunna låt oss titta på alla de huvudpunkterna på nya TV-serier och filmer kommer till Netflix-prenumeranter i april 2022 denna sort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − 5 =