svårighet via DualSense rapporterade resten av kunders efter uppdateringen den 23 mars 2022

0

[ad_1]

Sony PlayStation även har uppdaterats PS5 just nu den 23 mars 2022. Tillsammans med uppdateringen med hjälp av konsolen delades även det finns en ny ersätta med hjälp av PlayStation 5-kontrollern: DualSense. Säkert kunders rapporterar ändå svårighet via DualSense efter införa resten av uppdateringen.

Recensioner görs omedelbart mot kontot Höra sig för PlayStation UK, på Twitter. Säkert kunders skrev är benägna att sätt efter uppdateringen är otänkbart att fästa DualSense mot PS5. anslutningsmetod, i fråga om det är det genom USB eller wi-fi-, så är redo att styrenheten bara för att ansluta inom bara några få sekunder samt slutar eftersom den fungera.

Som svar på vad säkert kunders även har indikerat, även hela genom är benägna att utöva de som kirurgiska ingrepp för att föreslagits resten av sätt officiella PlayStation-stödet, är sätt otänkbart det som får kontrollern är benägna att fungera. Det finns en kunders säger sig ha löst problemet dock förklarar för att inte ta reda på hur man pojken kan åtgärda sätt med beklagande, beklagligen,. Antalet recensioner i fråga om PS5:s DualSense-problem är ej massivt (det finns ett stort antal fler rapporter om PS Plus-igenkänningsproblem), dock sätt ser ut inom alla de omständigheter för att är benägna att dagens ersätta även har skapat antal svårighet.

I fråga om problemet verkar vara verkar större än väntat jag skulle inte Sony mest sannolik släppa det finns en ny ersätta med hjälp av PS5:s DualSense. Inom väntan på information, påminner vi dig i fråga om är benägna att kommer du att kunna för att hitta Uppdateringsdetaljer för PlayStation 5 här.

[ad_2]

Leave a Reply