Makedonska fotbollsspelare anlände ytterligare Porto (fotografera)

Makedoniens fotbollslandslag anlände efter det finns en reslig flygresa ytterligare en av många de som västligaste städerna inom Europa, Porto, genom vilket de som på tisdag konfronterad giganterna Portugal inom den mest viktiga matchen inom makedonsk fotbolls historiskt förflutet.

Pojkarna ytterligare tränaren Blagoja Milevski är på gott sinnelag efter den berömda 0:1-segern genom Italien på omfattande att tillägga kan förbereda men det finns en fotbollssensation att tillägga bli av med den kraftfulla motståndaren genom användning av ett team helt resten av mega fotbollsstjärnor för att Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Joao Felix att tillägga Bruno Fernandez.

Imorgon även har landslaget tågkontrollerat gå igenom matchen på tisdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 9 =