Santos samt Silva enhälligt: ​​Vi bör vara att vara uppmärksam på Makedonien

Väljaren resten av sätt portugisiska landslaget Fernando Santos samt en av många kändisarna, Bernardo Silva talade i form av stor respekt i fråga om sätt makedonska landslaget.

Efter segern genom Italien gästar Makedoniens landslag Portugal inom den slutlig kvalomgången åt VM.

“Kontra Makedonien bör vi nuvarande respekt med hjälp av motståndaren som ett resultat av Italien jag skulle inte vara vår rival. Dessa svärd är ej ett skämt. Det är det det finns en final samt det hela är redo att inträffa. Vi bör vara riktade för att det finns en match för att denna framför som krav. “Ett grupp för att går åt Europamästarens flygplan samt besegrar sätt bör vara respekt”, uttalas pojken Santos.

“Makedonien för att besökare som vunnit 4 resten av sina 5 mest uppdaterade matcher inom VM-kvalet. På två resten av dem kontra giganter för att Tyskland samt Italien, samt sätt säger det finns en del.De förhåller sig ett aggressivt grupp, de kommer placera ansträngning på oss och de kommer att i form av enormt självkänsla. Pressen även har hela tiden funnits i form av oss ​​som ett resultat av sätt för att inte handlar i fråga om rivalen, och använder inte en i fråga om placeringen inom världscupen. “Vi bör vara inom Qatar samt vi kommer att få för att inte svika våra följare.” Bernardo Silva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − two =