Rooney tackade nej mot Ferguson när som helst mannen har varit 14 12 månader föråldrad

Tidigare än mannen växte till den modern målskytten hela genom tiderna inom sätt engelska landslagets dessutom Manchester Uniteds historiskt förflutet, har varit Wayne Rooney det finns en Liverpool-pojke för att drömde i fråga om är benägna att spela för att stödja Everton.

Är faktiskt Rooney rådde det bästa sättet att Sir Alex Ferguson önskade att leverera via honom mot klubben när som helst mannen har varit 14, å andra sidan tackade nej mot honom. Rooney spelade för att stödja Everton , till att börja med resten av sin yrke ifrån 2002 mot 2004 dessutom ifrån 2017 mot 2018. Pojken tillbringade den mellanliggande perioden inom Manchester United.

“Sir Alex Ferguson önskade att leverera via mig en gång jag har varit 14 12 månader föråldrad. Pojken pratade via mina av fogor inom telefonlag. De som hände dessutom rådde är benägna att Manchester United letade efter mig. “Jag nämnde mot dem är benägna att jag för att inte önskade att upplevelse dit, jag drömde i fråga om är benägna att spela för att stödja Everton.”

“När som helst tiden gick jag såg jag är benägna att jag behövde göra det finns en övergång mot honom. “Ferguson har varit skälen mot är benägna att jag skrev på för att stödja United”, nämnde Rooney.

Som ska för att inte nämnas är benägna att hans övergång mot United har varit det finns en total framgång ta hänsyn till är benägna att mannen vunnit 16 troféer via klubben.

Leave a Reply