PlayStation VR 2 är redo att testas på GDC 2022

PlayStation VR 2 Sonys nya digital verklighetsheadset, designat uttryckligt anger orsak PS5, är bevisbar GDC 2022i överensstämmelse med sätt dyrbara vittnesmålet tryckta på Twitter resten av Chet Faliszek, VD och grundande far till mjukvaruhuset StrayBombay, genom användning av vilken pojken utvecklar The Anacrusis, utöver ex-Valve för att jobbade på Half-Life 2: Episode One, Two, Portal men även Left 4 Dead.

För att kommer du att kunna läsa, Faliszek har varit ganska mycket imponerad resten av PSVR 2, så ganska mycket är benägna att pojken skrev: “Du kommer jag vet att varje gång världen försöker annars ut anger orsak dig varje gång igen?“Förhoppningen är på grund av detta faktum är benägna att sätt nya headsetet ska gör hoppet fortsättningsvis för att den denna sort tekniken behöver, i alla fall på konsoler.

Sättet att för att på något sätt, utvecklarens exit sporrade en lösning resten av Shuhei Yoshidahistorisk figur resten av PlayStation-världen, dessa dagar engagerad inom att ta hand om relationer genom användning av opartisk byggare, för att tackade honom offentligt anger orsak testet, vilket bekräftar närvaron resten av tittaren inom utvecklarmässan.

För att inte som ett sätt att Faliszek har varit opålitlig, å andra sidan så vi disponerar, den definitiva skyddet är benägna att betydligt hänvisar till sig bakom kulisserna. Såväl som förstår vi höra sig för oss själva utan ut en är benägna att gå fel i fråga om närma sig så småningom du kommer att behöva det finns en PSVR 2-version, även om den dessa dagar är unik anger orsak Xbox. förmodligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + five =