TV-serien som kan vara tillgänglig hemmahörande i dessutom i form av dessa dagar, denna sort är har varit dessutom när som helst kommer du att kunna undersöka

0

[ad_1]

genom vilket TV-serier Resten av Halo Men även tillgänglig hemmahörande i dessutom i form av dessa dagar inom Italienför att förut meddelats: 24 mars 2022 är sätt amerikanska dock även italienska releasedatumet anger orsak den nya tv-serien, för att inom vårt nation syns på Sky dessutom Now.

Att kunna vara det exakta, denutgångstid inom Förenta staterna är sätt midnatt i enlighet med Stillahavstiden, dock inom Italien närma sig serien är benägna att vara sett hemmahörande i 21:00 den 24 mars. Det är det alltså hemmahörande i den timmen för att TV-serien Halo ska synas på Sky dessutom streamas på Now, för individer som även har ett abonnemang på tjänsterna.

Inom Förenta staterna är Halo TV-serien unik anger orsak Paramount +, dock inom Italien går rättigheterna omedelbart ytterligare Sky dessutom Now-plattformen anger orsak streaming, på grund av detta faktum verkar den inom de som dedikerade paketen. Med ursprung i dessutom i form av dessa dagar den 24 mars är sätt genomförbar är benägna att undersöka avsnitten strax efter släppet inom Nordamerika, på originalspråk dessutom i form av undertexter.

Versionen dubbad i form av italienska röster den närma sig som ett alternativ hemmahörande i 28 mars 2022 på Sky Atlantic-kanalen. Inom serien utför Pablo Schreiber (“American Fastighetsadvokat”) inom titelrollen, den ikoniska Ta tag i Chief, Natascha McElhone (“Californication”, “Hotel Portofino”, “Designated Survivor”) för att utför Dr Halsey, skaparen resten av supersoldaterna Spartan dessutom Jen Taylor (eller rimligen skådespelerskan för att gav rösten ytterligare karaktären inom tv-spelen) inom rollen för att Cortana, AI:n för att det i form av Ta tag i Chief.

Anger orsak bara några få dagar eftersom den märkte vi det finns en video tagen från det första avsnittet med Dr. Halsey dessutom sätt rapporterades sätt Steven Spielberg var showens “gudfader”..

[ad_2]

Leave a Reply