Challengers Pack DLC av tillgängligt, sätt finns även Valentino Rossis bilen

0

[ad_1]

505 Games även har meddelat bestämmelsen resten av Challengers Pack DLC för att stödja PC-versionen resten av Assetto Corsa-tävlinggenom användning av det finns en åtföljande överraskning: närvaron resten av bilen den närma sig tenderar att köras resten av Valentino Rossi genom säsongen 2022 resten av Fanatec GT World Challenge Europe Championship Powered by AWS. På detta är den totalt nya Audi R8 LMS GT3 EVO II. Som ett sätt att ha det roligt denna tillfälle närma sig Rossis ikoniska skugga tenderar att det har varit det tillgänglig på Audi R8.

Spår oss undersöka det finns en en film resten av Challengers Pack DLC:

Vi läser olika huvudpunkterna:

DLC består av 5 racingbilar för att tävlar inom tävlingar resten av enstaka märken men även är redo att hittas inom startrutorna för att stödja de som mest viktiga GT-tävlingarna på jorden.

  • Audi R8 LMS GT3 EVO II
  • BMW M2 CS Racing
  • Ferrari 488 GT3 Challenge Evo
  • Lamborghini Huracan Fantastiskt Trofeo EVO 2
  • Porsche 911 GT3 Cup (Typ 992)

De som nya bilarna kan till och med tenderar att dyka citerar inom det finns en serie Esports-evenemang, genom användning av BMW M2 CR Racing genom användning av inom BMW Sim Time Övergrepp resten av Assetto Corsa Competizione. Ferrari 488 Challenge EVO närma sig för att delta inom Ferrari Velas Esports Series, medans Lamborghini närma sig tenderar att för att använda sig av sin bilen inom sin ‘The Real Race’-tävling, Lamborghinis officiella Esports-evenemang.

[ad_2]

Leave a Reply