“I fråga om Juventus går genom användning av inom Super League närma sig de som tenderar att degraderas med ursprung i Serie A”

0

Turbulenta vatten även har drabbat Turin, framförallt p.g.a. Juventus president Andrea Agnelli.

Efter du kommer att ha hamnat på rodret inom Juventus Anjeli gjorde sätt åt en av många de som mäktigaste klubbarna på denna planet genom användning av rejäla inkomstfamiljer att tillägga rejäla nyttiga egenskaper. Händelsen genom loppet av det föregående året eftersom den Agnelli växte till en av många initiativtagarna åt bildandet resten av Fantastiskt League även har ändå bidragit åt nedgången resten av ryktbarheten bland ledarna.

Specifikt, Gabriele Gravina, FS Italiens president även har gjort sätt väldigt klart tenderar att Juventus närma sig tenderar att uteslutas med ursprung i Serie A i fråga om dom går genom användning av inom Fantastiskt League.

“I fråga om sätt avtalet har fått verkligt närma sig Juventus tenderar att uteslutas med ursprung i sätt italienska mästerskapet. Superligan är bristfällig lösningar på de som verkliga behoven. “Italien bör tänka på att på enkla metoder till man är redo att förnya kvaliteten på Serie A”, nämnde Gravina.

Är benägna att italiensk fotbollsfolks är inom kris verkar bäst resten av italienska klubbars leder till Champions League genom vilket ingen person italiensk medlemskap nått kvartsfinal.

[ad_2]

Leave a Reply