“Jovic är för att ett spöke inom omklädningsrummet. “Mannen falska för att inte vara lat.”

0

Journalisterna på “Marka” gjorde det finns en utvärderingsdestination varför de som dyra förstärkningarna Luka Jovi, Eden Hazard samt Gareth Bale för att inte utför för att stödja Real den denna sort säsongen. Inom tre månader även har dessa tre bara för att varit det finns en bänkdekor. Inom debaclet kontra Barcelona bestämde sig Carlo Ancelotti, inom mål som, att kunna ge en möjlighet ytterligare Mariano Diaz, tidigare att Jovic, Bale samt Azar.

“Marca” skriver tenderar att Real aldrig även har varit det finns en företräde för att stödja Bale. Hans den som nyfikenhet har varit som walesiska landslaget. Azar hade det finns en bravo vinkel, dock Ancelotti trodde tenderar att pojken för att inte har varit kroppslig förbereda att samt p.g.a. som kan pojken för att inte bidra laget.

Marka-journalister beskrev Jovic för att ett spöke. Hans lagkamrater tyckte tenderar att pojken för att inte jobbade acceptabelt svårt att kunna slåss i fråga om en placering inom laget.

”De säger att tenderar att ingen person märker när som helst pojken närma sig samt när som helst pojken avgår träningarna. Pojken är för att ett spöke. Ancelotti avgick ifrån serben p.g.a. hans mjuka vinkel, begränsade delta del samt små bidrag på säkert händelser. “Hans lättja uteslöt tenderar att Mariano fick en möjlighet som är inom derbyt genom användning av Barcelona.”

Real betalade 60 000 000 euro för att stödja Jovic. Mannen även har bara för att gjort ett mål som den denna sort säsongen samt utfört inom 13 matcher. Det är det absolut tenderar att Jovic avgår “Santiago Bernabeu”.

Leave a Reply