Makedonien på två steg hemmahörande i VM-paradiset: Sätt krävs ett mirakel att kunna ta bort Italien, så…


Toppsport inom Palermo,
Nikola Gjurovski

Makedoniens fotbollslandslag står gå igenom historiens massiva problem. Det är det bara för att två steg hemmahörande i är benägna att kvala mot VM, bland den eu eliten för att bekämpa i fråga om ett VM-visum.
Den primära rivalen är Europamästaren Italien. Denna sort inom Palermo känner de som Aleksandar Trajkovski men även Ilija Nestorovski ordentligt men även fruktar inom hemlighet är benägna att Roberto Mancinis nya Italien dyker nämner.

Azzurri vunnit EM, så gick eftersom den dåligt inom den tipsa resten av kvalet, så de som missade det finns en direktplats inom världscupen. Ingen person förstår hur Mancinis grupp närma sig är benägna att reagera är faktiskt, specifikt som ett resultat av pojken även har mega bekymmer genom användning av försvaret.

De som erfarna Leonardo Bonucci men även Giorgio Chiellini kommer inte att göra är benägna att vara ett stopptande, så rollen närma sig är benägna att anförtros mot Bastoni men även Mancini. De brukar spelade aldrig kollektivt med hjälp av sätt italienska landslaget. Uttryckligt för att inte inom det finns en så vital match.

Gianluigi Donaruma skulle vara på målet, men även Florenzi eller De som Shillio skulle vara på högerbacken. Vänsterbackspositionen anförtros Emerson.

Italiens effektivitet ligger på mittfältet. Genom vilket “regerar” Jorginho hemmahörande i Chelsea, Niccolo Barela hemmahörande i Inter men även Marco Verratti hemmahörande i PSG. Konstnärer, bollvirtuoser.

Ciro Imobile, Lorenzo Insigne men även Domenico Berardi är planerade inom Mancinis övergrepp.
Ezgjan Alioski föreställa på framgång, även när pojken understryker är benägna att Makedonien kanske vill ett mirakel att kunna slå ut Italien inom Palermo.

“Italien är det finns en europamästare, det kommer spela på hemmaplan, men även Makedonien är en inslag ​av det finns en sådan störtflod med hjälp av VM med hjälp av första gången. Resultat i mot med hjälp av bara några få 12 månader eftersom den hade varit sätt ingen person för att trodde är benägna att vi skulle ha kunskap i förmedla oss hit. Så är faktiskt är vi två steg bort hemmahörande i det finns en ny historiskt förflutet men även vi kommer att är benägna att göra vårt största med hjälp av det finns en ny framgång. Sätt jag skulle inte vara för att ett mirakel, så sätt pågår mirakel inom fotbollsfolks. “Jag ett bosatt instans, jag växte till utesluten hemmahörande i Young Boys för att ett övertal, men även eftersom den spelade jag genom användning av Leeds United inom Premier League”, uttalas Alioski.

Matchen mellan Italien men även Makedonien spelas inom morgon natt, genom användning av börja 20:45, på stadion “Renzo Barbera” inom Palermo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 10 =