Gran Turismo 7 så en alltför stor mängd hemmahörande i som perfekta resultatet inom vilket betyg

Gran Turismo 7 som även har gått så ett eftersom den bra den bästa poängen…Famitsu: den huvudspråket i Japan tidningen belönade körspelet Polyphony Digital röster en alltför stor mängd överdriven, nästan bestämt två 10:or samt två 9:or anger orsak ett fullständigt 38/40.

  • Babylons omständigheter (PS5, PS4) – 8/8/7/7 [30/40]
  • Gran Turismo 7 (PS5, PS4) – 9/10/9/10 [38/40]
  • Kirby and the Lost Nation (Switch) – 8/9/9/10 [36/40]

Samt så, då istället användare fortsätter att bomba Gran Turismo 7 på Metacritic ger racerföraren ytterligare och extra det finns en nödvändig den analysen ytterligare sin läroplan, vilket bekräftar kvaliteten på upplevelsen efter förvirring relaterade ytterligare systemet via mikrotransaktioner.

För att ni försöker även har den huvudspråket i Japan redaktionen varit bara lite extra eftertänksam via oss Kirby och det förlorade landet, som vi provade anger orsak ett antal dagar eftersom den: som slutlig resan via den rosa vadden fick “nöja sig” via det finns en 10:a, två 9:or samt det finns en 8:or på ett fullständigt 36/40.

Sammantaget gick som för att inte så illa kl Babylons fall, vars första röster talade om en katastrof: möjligen har fått som den ovanligt patriotismen, dock Famitsu även har tilldelat två 8:or samt två 7:or ytterligare sporten anger orsak ett fullständigt 30/40.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 3 =