PS5 Pro närma sig 2024 i form av antal tekniska korrektioner, säger det finns en insider

PS5 Pro är tillgängligt i 2024 baserat på RedGamingTech, att tillägga närma sig är benägna att leverera i form av sig ett antal tekniska korrektioner jämfört i form av basmodellen resten av Sony-konsolen, återigen baserat på den påstådda teknikinsidern att tillägga hans YouTube-kanal.

Det är det hårt är benägna att leverera kunskapen inom höra sig för för att sann, vilket inverka vara ren hypotese, även göra en ersättning för som RedGamingTech som skulle inte ha hela tiden varit tillförlitligt dessförinnan,. Youtubern uttalas är benägna att mannen har varit viss på är benägna att Sony strävar till minst en PS5 Professionell att tillägga är benägna att denna förväntas komma 2024, i form av olika källor för att jag skulle inte stödja spekulation hela genom att prata i fråga om det finns en lansering inom toppen resten av 2024, i form av antal relaterade korrektioner.

Den nya PS5 Professionell jag skulle inte vara kapabel att utveckla det finns en del effektivitetsklänning hos sedvanlig PS5, förnämligast med avseende på hanteringen resten av PSVR att tillägga strålspårning, genom vilket den efteråt uppnår det finns en 2,5x stigning resten av PS5:s pågående effektivitetsklänning. Relaterat till virtuell verkligen jag skulle inte den nya modellen självklart vara designad som ett sätt att fungera optimalt i form av PSVR 2som nya headsetet för att lanserats resten av Sony.

Den nya konsolmodellen bör baseras på den nya TSMC 5nm-produktionsprocessen, för att dessutom använt av AMD för att stödja processorer Zen 4 att tillägga designad för att stödja det finns en betydligt stigning resten av beräkningsprestanda, då å andra sidan olika källor för att citeras resten av PSU kommunicera som ett alternativ för att stödja övergången ytterligare 4nm för att stödja PS5 Professionell.

Även när som ändå är reslig ett tag vistelser ytterligare toppen resten av 2024, ta hänsyn till att i verkligheten lansera det finns en mid-gen recension är faktiskt ser ut som om som ändå avgjort för att stödja förtidig. Sedvanlig PS5 är redan ganska mycket extrem är benägna att för att hitta tillgänglig på marknaden att tillägga produktionen bekämpa p.g.a. den är faktiskt identifierade material- att tillägga produktionskrisen, så det är det förvånansvärt att komma ihåg är benägna att vi redan i fråga om några 12 månader närma sig är benägna att gå genom ytterligare den nya halvgenerationsrevisionen, dock inom åtminstone omständigheter förblir en fängslande hypotes. Sedan igen är som för att inte första gången vi pratar i fråga om fallet, i form av den första rykten om tekniska specifikationer att tillägga PS5 Professionell-släppperioden även har redan dykt nämner de som mest uppdaterade de gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 5 =