PSN gratulerar åt du kommer att ha erhållit Platinum, även genom användning av de som som icke har utfört

Playstationlifestyle Zarmena Khan rapporterar det finns en ovanlig sak: PSN även har gratulerat sig åt förvärva platina inom Gran Turismo 7. Problemet är är benägna att Khan aldrig även har utfört sporten.

För att sätt definierade fick Khan det finns en email för att gratulerar åt du kommer att ha erhållit Platinum of Gran Turismo 7 dessutom även anger lära sig att en hel del timmar sätt tog – som svar på PSN – är benägna att erhålla trofén: två timmar dessutom två min, det är det tydligt med hjälp av låg ett tag som ett sätt att vara trovärdig. Efteråt fick Khan och extra ett mejl under vilket pojken gratulerade honom åt är benägna att pojken “hittat” efter 18 timmars spelet. Khan även har ändå aldrig utfört Gran Turismo 7.

Det finns en Gran Turismo 7 bilen

Khan gjorde det finns en del efterforskningar dessutom upptäckte är benägna att PSN är skyldig dessutom är benägna att samma identiska sak även har inträffade på olika händelser, genom användning av olika idrottsman, genom användning av olika online-spel. På grund av detta för att inte ett omedelbart bekymmer genom användning av Gran Turismo 7. Sätt relevanta är är benägna att varje liten sak för att inte är det finns en konsekvens resten av det finns en kompromiss genom användning av PlayStation-kontot. På detta är bara för att ett rutinmässigt e-postmeddelande för att distribueras av en slump som icke har någon person effekt i din profil.

För tillfället står övrigt Gran Turismo 7 hantera verkar större bekymmer. Den mest uppdaterade uppdateringen även har inom princip gjort mikrotransaktioner extra relevanta. Låt oss se hur kredituppbörden har förändrats och orsaken till kontroversen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + one =