GTA 5 men även Grand Theft Auto Online-, det finns en trailer med hjälp av 3D Audio på PS5

GTA 5 Att tillägga Grand Theft Auto Online- stödja 3D-ljudPS5 vilket bekräftas resten av den korta trailern för att Sony släppte bara några få dagar efter lanseringen resten av det efterföljande generations variant resten av Rockstar Games storfilm.

“Med ursprung i accelerationen resten av det finns en superbil genom användning av överdriven tempo mot ljudet resten av skott, det hela levereras till liv på PS5 grund av 3D Audio”, läser sammanfattningen resten av video-för att återger ett antal sekvenserna vi pratade i fråga om dessutom inomanalys av PS5-versionen av GTA 5.

Bland de många förmodligen den mest omtalade funktionerna inom det efterföljande generations Sony-konsol, är tredimensionellt ljud sätt erbjuder tjocklek men även djup åt ljud, vilket förbättrar graden resten av intresse inom handlingen, mycket mer inom sammanhanget genom användning av upplevelser inom den öppna världen.

Såväl som, för att annonserades till en början resten av trailer PlayStation 5 det är det uppnåelig det som får GTA online- utan kostnad, utan ut en av ytterligare kostnad, resultat i mot den 14 juni. Ett PlayStation Plus-medlemskap krävs att kunna spela online-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − twelve =