Nagelsman: Som har fått för att inte flippant är benägna att behålla Lewandowski

Vägen framåt för Robert Lewandowski är ett enormt material de som mest uppdaterade veckorna, som ett resultat av målskytten går kommer in inom sätt slutlig året resten av sitt kontrakt genom användning av Bayern München.

Hans agent uttalas är benägna att bayern men för att inte hade kontaktat honom att kunna erbjuda sig är benägna att hålla det uppe samarbetet, vilket och extra underblåste spekulationerna.

Tränaren Julian Nagelsman behöver är benägna att Lewandowski ska behålla inom laget, å andra sidan pojken är reflekterande i fråga om är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att växa till att bli flippant.

”Vi behöver behålla Levanovski, å andra sidan vi alla vet att är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att växa till att bli flippant. Jag känner för att inte är benägna att pojken behöver gå dessutom spela för att stödja det finns en en annan medlemskap. “Vi är benägna att fatta ett gemensamt , sätt kommer absolut är benägna att växa till att bli namn mellan spelaren dessutom klubben”, uttalas Nagelsman.

De som mest uppdaterade de gånger även har Lewandowski kopplats ihop genom användning av övergångar åt Barcelona, ​​​​PSG dessutom Manchester United.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =