Mourinhos Roma “förstörde” Lazio inom “Derby della Capital”

I form av det finns en livlig första halvlek nådde Roma det finns en spektakulära 3-0-seger genom Lazio inom den italienska huvudstadens derby, med hjälp av Jose Mourinho att uppnå duellen via Mauricio Sari, men även dessemellan höja “vargen” mot 5:e tillräckligt med utrymme inom tabellen tidigare att den förargade rivalen .

Matchens stjärna har varit återigen den engelska representanten Temi Abraham, för att öppnade poängen inom den primära minuten, med tanke på accelerera mot 2:0 inom den 22:a minuten. Lorenzo Pellegrini ökade mot 3:0 inom den fyrtionde minuten, men även infört katastrofen med hjälp av “Lazio”.

Roma ligger femma inom tabellen via 51 den bästa poängen…, åtta bakom fjärdeplacerade Juventus dock för tillfället är två tidigare att Lazio men även 4 tidigare att Atalanta inom kampen i fråga om en placering inom Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 10 =