Mourinho i fråga om VM-kvalet: Avskriv för att inte Makedonien men även Turkiet inom förtid

0

Jose Mourinho är det helt en av kontroversiella tränarna hela genom tiderna, men även är faktiskt för att med hjälp av Roma även har pojken varnat italienarna men även portugiserna tenderar att för att inte planera tenderar att de som absolut närma sig tenderar att spela inom den slutlig störtfloden den 29 mars.

På torsdag övertagande Makedonien emot Italien inom Palermo, då däremot Portugal övertagande emot Turkiet. Vinnarna snubbla på den 29 mars.

“Italien eller Portugal inom VM? Avskriv för att inte Makedonien men även Turkiet inom förtid. Jag har kunskap eller färdighet i för att inte vara opartisk. “Jag gillar Italien, jag bor den här typen men även som den här typen landet även har gett mig en alltför stor mängd, så jag stöder Portugal men även jag behöver gå ytterligare VM”, nämnde pojken. Mourinho.

Vi kommer att tenderar att påminna dig i fråga om tenderar att Italien väcker fina återkallelser ifrån Mourinho ifrån tiden då pojken hade varit med hjälp av Inter, varje gång Nerazzurri mottagit det finns en trippel 2010 genom användning av Goran Pandev inom laget.

Leave a Reply