Som finns ingen person gräns anger orsak den otänkbara Duplantis – världsrekord i form av 6,20 meter!

Som svenska fenomenet Armand “Mondo” Duplantis mottagit för att väntat världstiteln inom hallen inom Belgrad, i form av ett extremt hoppa på 6,20 meter, dvs satte nytt världsrekord.

Inom några av efterlängtade tävlingarna inom världscupen mottagit Duplantis övertygande guld tidigare att brasilianaren Thiago Braz i form av 5,95 meter, då istället brons har varit amerikanen Christopher Nielsen i form av 5,90 meter.

Det är det fjärde gången inom rad för att svensken vinner över världsrekord, efter du kommer att behöva hoppat 6,17 meter inom Torun, Polen inom februari 2020, eftersom den 6,18 meter inom Glasgow samma identiska månad, samt denna månad nått 6,19 meter inom Belgrad den 7 mars tidigare än. på detta rekord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − four =