GTA 5 anger orsak PS5, videojämförelse i form av PS4 dessutom PC inom analysen resten av Digital Foundry

GTA 5 även har varit tillgänglig inom ett antal dagar inom det efterföljande generations alternativ anger orsak PS5Men även Digitalt gjuteri även har gjort det finns en i jämförelse video mellan den nya utgåvan de brukar anger orsak PC dessutom PS4, som ett sätt att kontrollera vad skillnaderna är.

Inom vår analys av PS5-versionen av GTA 5 vi pratade i fråga om de som tre grafiklägen tillgänglig, avsevärt förr laddningar dessutom duktig programvara resten av särdragen hos DualSense-kontrollern, alla de fasetter bekräftas inom denna video- resten av Alex Battaglia.

För att vi hade föreställt oss strålspårning tillämpades på PlayStation 5 (dessutom tydligt Xbox Series X) bara anger orsak skuggor och icke anger orsak belysning dessutom reflektioner, vilket gör stödet anger orsak denna strategier ganska mycket mycket mindre effektfullt till minst en visuell scen än förväntad.

Förståeligt nog, sätt läge för att rekommenderas resten av Battaglia som ett sätt att förvärva ut sätt mesta resten av upplevelsen för att kan erhållas resten av GTA V på de som nya konsolerna finns “RT-prestanda”, för att för att vi alla vet att körs på dynamiska 1440p dessutom 60 fps i form av öka resten av den föregående pratade om strålspårningen.

Läget “beständig” a 4K dessutom 30 fpsfaktiskt belyser sätt det finns en fördröjning resten av kontrollerna för att är redo att tillfogande viss irritation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − two =