ersätta 1.04 tillgänglig den 18 mars 2022, den här typen är bördan på PC samt konsol

Strax efter ersätta 1.03 även har FromSoftware lanserad det finns en ny ersätta anger orsak Elden Ring. Spår oss talande i fråga omersätta 1.04, varav vi alla vet att bördan inom PC-versionen samt inom konsolversionen. Denna sort är detaljerna.

Till att börja med jag vet att vi som uppdateringen 1.04 resten av Elden Ring Väger 14 MB inom PC Steam-versionen samt 98 MB inom PlayStation-versionen. Xbox-versionen beordrar det finns en få på 600 MB, i rad med MP1st

En placering anger orsak erkännande Elden Ring

I enlighet med patch-anteckningarna anger orsak PS4-versionen resten av Elden Ring, den den här typen uppdateringen även har som den som {syftet} nysta säkert olämpliga inom spelets ord. För att vi misstänkte är på detta enkom mycket mindre korrigering, förutsatt är benägna att som för att inte finns bara några få hemliga modifieringschanser för att för att inte specificerad av de som officiella patch-anteckningarna.

Till slut behöver vi påpeka det finns en nyfikenhet tillägnad Elden Ring: En spelare fick 86 miljoner runor i en invasion men bestämde sig för att börja om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + nine =