formellt lösningar på de som nya anklagelserna i fråga om könsdiskriminering

0

[ad_1]

Anklagelsen a Sony PlayStation vanor relaterat ytterligare könsdiskriminering via säkert personalen av kontinuerligt att tillägga växer sätt göra en ersättning för är benägna att anklagarna för tillfället även har höjt inom variation av att tillägga rörelsen även har därefter lanserad det finns en ny formellt lösningar ytterligare i fråga om.

“Sony Interactive Entertainment övertagande innehållet inom de som nya uttalandena på massiva allvar. Även när mycket av dem närma sig hemmahörande i förr personalen för att för att inte lång sikt är personalen resten av rörelsen, övertagande SIE hänsyn ytterligare de som identifierade utfärdar att tillägga knegar att kunna återgärda dem. SIE behåller inom tankar stor hänsyn sina kvinnliga personalen att tillägga vidta proaktiva behandlingar att kunna ge dem hela möjligheter de som behöver är benägna att utvecklas till hörda.”

Sonys nya placering närma sig efter expansionen resten av rättegång via hjälp resten av 8 andra kvinnor som gick med i åklagarmyndigheten resten av könsdiskriminering utöver den ursprungliga initiativtagaren ytterligare saken, Emma Majo, förr PlayStation-säkerhetsanalytiker.

Som svar på åtalet bryter Sony emot grunden i fråga omeget kapital inom alternativ fastställd resten av US Equal Pay Act: “Sony diskriminerar kvinnliga personalen, tillsammans med de som som kan vara och människor som identifierar sig för att , via avseende på alternativ att tillägga befordran, att tillägga utsätter dem anger orsak det finns en mansdominerad arbetskultur”, läser vi inom dokumentet utarbetad resten av Majo att tillägga hans juridiska yrkesmän.

Vittnesmålet hemmahörande i den förr Sony-anställde handlar dessutom i fråga om den systematiska försummelse via vilka chefer de som gå fel ofta via för att svara för ytterligare kvinnliga personalen, tydligen göra en ersättning för bara karlar.

Sony, en bild resten av huvudkontoret

Majo hade dessutom lämnat kommer in ett formellt kritikföretag i fråga om dessa villkor att tillägga tillfällig därefter, i rad med hennes vittnesmål, fick hon alldeles okomplicerat sparken resten av det finns en inkongruent anledning (nedläggningen resten av det finns en avdelning hon för att inte ens jag skulle inte ha varit del av).

Förra månaden hade Sony bett i fråga om sätt avvisa PlayStations könsdiskrimineringsprocesså andra sidan situationen komplicerades och extra via hjälp resten av olika vittnesmål anger orsak åklagaren.

[ad_2]

Leave a Reply