Japansk diplomat gav det finns en åt Chiles nya president

Den 11 mars 2022 tillträdde Gabriel Boric för att ny president inom Chile. Dagen tidigare än, japansk diplomat gav honom ett till saker för att för att inte kommer att få fattas inom ett nytt presidentkontor: a Pokémon.

Extra det exakta, Kiyoshi Odawaraden huvudspråket i Japan utrikesministern, tog ut ett paket via det finns en Pokéball, varifrån det finns en ägde rum inträffade ut Squirtle. Så vilket politiskt värde är redo att det finns en sådan en present ha?

Sätt har varit i sanningen det finns en fin tanke. Förr Boric pojken hade sagt är benägna att pojken växte citerar via kolla in Pokémons anime, för att pojken har varit ett massivt fan resten av, men även avslöjade är benägna att hans segerkandidat bara för att har varit Squirtle. Så personer högre än det finns en japansk minister jag skulle inte ha förmågan att ge honom det finns en? När som helst alla bitar närma sig omkring, efter du kommer att ha blivit valda presidenter har fått vi alla de något av ungar.

Boric önskade att dessutom tacka Odawara med hjälp av gåvan, tydligt en betydande mängd välkommen, men även skrev inom det finns en officiell tweet: “Gottgörelse Kiyoshi Odaware, japansk utrikesminister, med hjälp av denna Squirtle.“Såväl som publicerade pojken ett Instagram-inlägg komplett via temalåten med hjälp av animen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − five =