Tales of Therapy är ett litet italienskt företag för att på jakt efter summa pengar på Kickstarter

New Tale Studios utvecklingsteam även har rapporterat mot oss, dessutom vi publicerar gärna lanseringen resten av Kickstarter-kampanj för att stödja ett litet företag resten av dem, kallat Redogörelser i fråga om åtgärd. Det är det det finns en Rollspel Turn-based inom japansk en metod via massivt huvudfokus på den narrativa sidan.

Tales of Therapy, det finns en spelbild

De som huvudkaraktär of Tales of Therapy heter Ivan, det finns en pojke för att även har remoterad sig ifrån världen efter det finns en traumatisk tillfälle. Så att stå till tjänst honom skickar hans mamsen honom för att stödja åtgärd mot det finns en psykolog, för att bestämmer sig så att för att använda sig av ett specifikt metod så att bryta rustningen för att Ivan även har byggt så att försvara sig ifrån värk: tenderar att göra honom mot huvudpersonen inom sin egen underbara skildring. Således, inom rollen för att Vain, hans alter ego, närma sig Ivan tenderar att skulle vilja möta det finns en en betydande mängd farlig insida dessutom utsida.

Tales of Therapy på jakt efter bara för att 500 € på Kickstarter, i sanningen redan inhämtat efter jag i skriver denna nyhet. Kan möjligen du kan erbjuda honom betydligt så att stå till tjänst utvecklingsteamet, för att även innefattar ett par professionella psykologer, tenderar att att förstå hans dröm.

Tales of Therapy Kickstarter-kampanj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − one =