patch 2 tillgänglig, vilket förbättrar kameran

Utvecklaren Piranha Bytes även har lanserad patch 2 Resten av Elex 2för att löser ett antal bekymmer, varav först kamera, inklusive mot alternativa betyder är benägna att rama komma in handlingen. Detta kan vara en vital nyhet, möjliggöra är benägna att standardskottet har varit en av de avgörande kritiserade aspekterna resten av sporten.

Inom övrigt patch 2-systemet insekt relaterat mot antal projekt samt NPC-beteenden. Vi rekommenderar i själva verket att du helt enkelt laddar ner uppdateringen så snabbt för att genomförbar.

Är benägna att producera andra av datalära vår Elex 2 recensiongenom vilket vi skrev:

Elex 2 även har alla de styrkor samt svagheter hos Piranha Bytes-spel: det stora, välskötta inom karaktärens tillväxt, vilket erbjuder spelaren stor valfrihet samt i form av det finns en en betydande mängd välbyggd värld betalar som säkert tekniska bekymmer, det finns en artificiell intelligens resten av fienderna för att inte riktigt på höjden samt det finns en någotsånär matt narrativ synpunkt. Inom säkert avseenden är den sublim, inom olika den ett par forntida brister för att fler än man törhända för att inte behöver missa. Du kan utsatta för att gilla den samt leka i form av den inom timmar samt timmar, så dessutom hata den med hjälp av dess underliggande grovhet. Vi uppskattat som en betydande mängd samt vi bestämt med tanke på belöna som, så akta oss med hjälp av dess tvillingläkemedel natur.

Tidigare än vi åker påminner vi dig i fråga om är benägna att Elex 2 kan vara hittade med hjälp av PC, Xbox One, Xbox Series X samt S, PS4 samt PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × four =