Moss Book 2, släppdatum att tillägga ny spelvideo resten av den exklusiva anger orsak PlayStation VR

Polyarc även har meddelat releasedatumet anger orsak Moss: Book 2. Som nya resan via musen Quill Quill närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt anger orsak PlayStation VR på PS4 att tillägga PS5 ifrån att tillägga via kl. 31 mars 2022. Såväl som även har PlayStation YouTube-kanalen lagt ut det finns en fyllig spelvideo cirka 12 min, genom vilket vi är redo att låt oss titta på sporten inom aktion.

Inom videon känna till att vi låt oss titta på en av många graderna inom uppföljaren, genom vilket Quill bör övervinna antal motstånd, fixa pussel att tillägga besegra fiender, för att inom det dessförinnan arbetet resten av Polyarc. Som finns ingen person knapphet på ny speldynamik, mot instans inom videon känna till att vi låt oss titta på tenderar att som är faktiskt är potentiellt tenderar att skapa gångvägar via klättrande murgröna att tillägga på så metod skapa provisoriska broar i ett försök att bära sig vidare hela genom graderna.

Som första kapitlet resten av Moss hade uppskattats resten av ganska mycket av ivrig spelare för att hade det finns en PlayStation VR så som finns höga förväntningar på uppföljaren. Närma sig som tenderar att vara citerar mot som?

Inom på detta avseende publicerade vi anger orsak få min av den anledningen som det finns en ny på våra sidor förhandsvisning av Moss: Bok 2genom vilket Giordana Moroni säger: “Insatserna inom Quills liv är en betydande mängd höga, både inom berättande att tillägga inom sanningen. Polyarc jag vet att tenderar att det finns en uppföljare anger orsak via sig ganska mycket av fallgropar å andra sidan Seattle-teamet ser ut som om förbereda att anger orsak utmaningen. Moss: Book II är konstruerad på den solida grunden anger orsak det finns en VR-upplevelse för att även har fungerat en betydande mängd bravo förra och eftersom är faktiskt kan uttrycka sin fulla potential. Inget lämnas åt slumpen att tillägga all enskild sida resten av sporten även har förbättrats, berikats att tillägga mejslat kommer in inom minsta detalj. Upplevelsen är designad anger orsak ivrig spelare för att för att inte är redo att redo via för att komma tillbaka igen mot laget via Quill såväl för att för individer som men för att inte även har träffat den söta spädbarn musen. Det finns en PlayStation VR-upplevelse för att än så länge känns mycket väl packad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 2 =