Tokyo, trailer i form av funktionerna inom PS5-versionen

0

[ad_1]

Ghostwire: Tokyo närma sig i hela, övergående PS5 även som nya trailer publicerad resten av Tango Gameworks även Sony illustrerar egenskaper är benägna att sporten närma sig är benägna att göras av tillgängligt på Sonys det efterföljande generations konsol.

För att vi alla vet att, Ghostwire: Tokyo kommer att inkludera sex olika grafiklägen på PS5: ett högupplöst kvalitetsläge, ett prestandaläge fokuserat på bildhastighet även 4 olika varianter på höga foton.

Tillsammans med den synliga sektorn, PlayStation 5 närma sig är benägna att utnyttjas i termer av DualSense även hans adaptiva triggersär redo att utöva ett annat motstånd vi litar på att på vilken övergrepp vi skall inleda.

De som haptisk återkoppling närma sig att erbjuda oss oöverträffade förnimmelser hela genom enhetens vibrationer, allteftersom högtalaren integreras inom kontroller den närma sig att bli van vid att som ett sätt att oss varningar i fråga om överhängande risker.

Som ett sätt att kontrollera extra i fråga om Tango Gameworks nya titel, testa kommer in vår prövad av Ghostwire: Tokyo.

[ad_2]

Leave a Reply