AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution 2.0 närma sig snabbt, det kommer vara högre än den ursprungliga upplösningen med hjälp av CapFrameX

AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution 2.0 närma sig är benägna att tillkännages i hela, övergående, i överensstämmelse med vad för att rapporterades resten av utvecklarna resten av CapFrameX-mjukvaran, för att påstår sig ha betraktat den nya tekniken inom aktion dessutom hade varit entusiastiska genom den. AMD hävdar är benägna att sätt åt dessutom i form av skulle vara sätt högre än native resolution.

Efter AMD Radeon Super Resolution presenterades på CES 2022FSR 2.0 står för att det följande steg med hjälp av bildförbättring, är förutsatt inom sätt denna sort fallet på tidsmässig uppskalning i form av optimerad kantutjämning.

Det finns en vital nyhet är sanningen det, åt distinktion hemmahörande i DLSS dessutom XeSS, närma sig AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution 2.0 för att inte är benägna att kräva programvara resten av artificiell intelligens dessutom närma sig på grund av detta faktum är benägna att utför på ett brett urval resten av GPU:er.

Källan kommunicera i fråga om spektakulära värden med avseende på bildkvalitet dessutom effektivitetsklänning. I enlighet med AMD närma sig FSR 2.0 för att nämnt att leverera slutresultat som kan vara men större än den ursprungliga upplösningen.

Klart det kommer vara nyfiken att greppa i fråga om denna metoder dessutom kan nyttjas på konsoler dessutom i form av vilken timing: i form av strålspårning med avsikt att för att använda sig av mycket av resurserna inom de som väsentligen den mest överlägsna spelen, jag skulle inte det finns en jämförbara ett svar vara sätt beryktad manna hemmahörande i himlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 6 =