E3 2022 bekräftad resten av ESRB? Som har fått ett digitalt event gång, säger det finns en läckare

L’E3 2022 jag skulle inte ha bekräftats resten av ESRBäven förnekar därför ryktena i fråga om tenderar att evenemanget ställs komma in, för att ändå även inom 12 månader bör vara inom exklusivt format digital: den välkände läckaren Tom Henderson hävdar som.

Anger orsak det finns en ett tag av den anledningen som Jeff Grubb kallade E3 2022 för en enda röra och sa att evenemanget kunde ställas inså det visar sig i fråga om det finns en sådan hypotes hade varit avvärjti alla fall att bedöma resten av Hendersons uttalanden.

“E3 närma sig tenderar att utvecklas till ett alldeles digitalt evenemang även inom 12 månader, som svar på de som e-postmeddelanden för att ESRB skickade ytterligare utvecklarna den här dagen”, skrev läckaren. “Jag överväga tenderar att som motsäger ryktena i fråga om avbokningen. I så fall jag skulle inte jag räkna med att mig ett besked inuti övergående.”

Tillkännagivandet resten avE3 2022 digital endast på grund av Omicron som gjordes inom januari, anger orsak få veckor av den anledningen som, även tiden med tanke på sätta upp evenemanget mellan är faktiskt även juni måste vara tillräcklig.

För att sagt, det är det tydligt tenderar att övergivandet resten av rejäla förlag även den åtföljande ökningen resten av olika sommarshower även har irreparabelt urholkat lasten resten av Los Angeles-mässan, för att upplever sin svåraste period.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 2 =