är den förmodligen den mest framgångsrika nya IP eftersom den The Division, 2016

GSD rapporterade inom försäljningsdata resten av den eu marknaden samt resten av Elden Ring. Sporten är den viktigaste hit, med hjälp av det finns en ny IP, eftersom den The Division, Ubisoft-spelet 2016. Låtlektioner oss undersöka alla de den lilla bokstaven.

Den eldstaden Ringi Europaerbjuds baserat på nästa:

  • CP – 44 %
  • PS5 – 27 %
  • Xbox (One + Series) – 16 %
  • PS4 – 13 %

För att vi är redo att undersöka även har sporten i huvudsak sålt på PC, å andra sidan härnäst vi upptäcker att vi PlayStation-konsolerna samt långt om länge avslutningsvis Xbox-konsolerna. Göra en ersättning för alla de matcher hemmahörande i den mest uppdaterade perioden, Elden Ring är som bäst lanserade sporten (inom termer resten av främja) eftersom den Call of Duty Vanguard (november 2021).

Anger orsak vilken rädsla februari månad (alias release månad), det är det som bästsäljande sporten inom ganska mycket av eu territorier. Bara inom Tyskland, Elden Ring den vände slagen resten av Pokémon Legends Arceus, för att ändå hade så mycket som månaden på sig att utvidga försäljningen (den släpptes inom januari, ägde rum inträffade ihåg).


En kristallgrotta av Elden Ring
Det finns en kristallgrotta resten av Elden Ring

Elden Ring på grund av detta det finns en hit på bara om alla de marknader. Vi alla vet att ytterligare instans att som är näst bästa lanseringen de senaste 12 månaderna i USA, efter Call of Duty. Den amerikanska marknaden liknar därefter den eu ur denna synvinkel.

Vi har varit försedd med dessutom betraktat tenderar att, inom Topp 10 italienska, Elden Ring det är första, andra, tredje och fjärde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =