är rörelsen via högst snitt

Metakritisk avslöjade vad högst rankade videospelsutgivare 2021. Microsoft Xbox kan slå Sony PlayStation. Musik oss undersöka detaljerna.

Metacritic förklarar är benägna att i enlighet med beräkningarna, Microsoft / Xbox Game Studios kan förmedla 346 den bästa poängen… genom 2021. Sony / PlayStation Studios, alternativt, fick 312,9 den bästa poängen… genom året. Varje affären även har förbättrat sin placering jämfört via tidigare 12 månader, då de som 2020 slutade sexa respektive 4 (SEGA låg tidigare än förra året, är faktiskt är som åttonde).

Satya Nadella, vd för att stödja Microsoft

Musik oss specificera, tidigare än du förflyttar dig är benägna att göra beräkningar på Metakritiskär benägna att dessa siffror för att inte bara för att är det finns en summa resten av rösterna för att stödja de som publicerade spelen, och använder inte en även övertagande hänsyn åt antalet game via positiva kritik (oerfarna röst), antalet motsatt kritik (crimson röst) dessutom antalet game via det finns en ökad poäng än 90. Sony fick genom 2021 inga media utöver 90 åt instans, samtidigt Microsoft fick tre (Forza Horizon 5, Psykonauter 2, Microsoft Flight Simulator). Sony fick 91 % grönklassade game, samtidigt Microsoft fick 100 %.

Metacritic förklarar dessutom är benägna att Microsoft kan förvärva det finns en extremt slutresultat. Hans årliga betygspoäng har varit 87,4. Det är det första gången du har någonsin för att en organisation även har snittat genom 85. PlayStation, åt instans, stannar på 81,3.

I termer av de som olika affären vi upptäcker att vi Humble Bundle på 3:e tillräckligt med utrymme via 309,6 den bästa poängen…, Activision Blizzard på fjärde tillräckligt med utrymme via 308,2 den bästa poängen… dessutom Bethesda Softworks via 306,9 den bästa poängen….

Berätta för att stödja oss, vilka byggare gynnat du kan förmodligen den mest genom 2021?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 19 =