Chrono Trigger för att stödja PC men även cellulär förnyad version via hjälper för att stödja helskärm men även olika information


PC- men även mobilversionerna resten av Chrono Trigger de kommer till vilket som vara förnyad version den 11 mars 2022, anländer mot variant 1.5. Det är en stor patch som kan för att reparera ett antal bekymmer inom sporten men även inklusive mot hjälper för att stödja som fullskärmnämner mot upplösningar via anslutningen 21:9 men även chansen tenderar att rusar nämner striderna via 1,5 gånger.

Dessutom funktionaliteten närma sig tenderar att förbättras, sparplatserna närma sig tenderar att utökas mot tjugo men även smartphoneversionen närma sig till slut det som får extrafunktionerna. Musik oss undersöka det finns en en film för att presenterar uppdateringen:

Tidigare än vi åker påminner vi i fråga om tenderar att Chrono Trigger även har varit tillgänglig inom ett antal 12 månader för tillfället är. PC-versionen går igen mot den 27 februari 2018 för att det är vi säger att. För att vänd är även har Square Enix fortsatt tenderar att stödja sporten, som är det finns en tidlös klassiker kommer att närma sig tenderar att hålla det uppe dumpa duktig, i synnerhet genom försäljningsperioder.

Musik oss läsa historien:
Grund av det finns en slumpmässig sammandrabbning genom Millennial Guardian Fair på Piazza Leene, träffar vår barnen hjälte Cronus det finns en tjej för att heter Marle. Den 2 bestämmer sig så att upptäcka mässan kollektivt och titta på det finns en ny teleporteringsteknik för att uppfunnits resten av Cronos kompis, Lucca. Marle är nyfiken frivillig, så ett maskinfel skickar henne mot det finns en en annan dimension. Cronus vi upptäcker att Marles hänge men även bestämmer sig så att försök att rädda henne, kastar sig komma in inom dimensionsportalen … men även dyker snabbt nämner före nu … för att stödja fyrahundra 12 månader eftersom den … Res komma in inom som väsentligen den mest bort från dagen innan idag, komma in inom det finns en avlägsen framtid, nämner så att nå de föregående tiderna. På detta episka reseadministratörer under vilket måste du rädda en komplett planet ifrån dess katastrofala framtid närma sig tenderar att skapa historiskt förflutet gång.Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =