State of Play, PS5- att tillägga PS4-evenemanget live i form av redaktörerna anger orsak

Den nya En stående anger orsak game tillägnad game PS5 att tillägga PS4 närma sig är benägna att sändas ikväll resten av Sony att tillägga vi är benägna att observera sätt komma in omedelbart ifrån 21.00 i form av redaktörerna anger orsak .

Inom sällskap i form av Pierpaolo Greco, Vincenzo Lettera att tillägga Francesco Serino ska vi talande något i fråga om spel som vi kunde se i State of Playavslöjar vår förväntningar emot den efterlängtade att tillägga omtalade presentationen inom mars.

Det kommer det har varit det Hogwarts Legacy trailer, givetvis läckare? Gotham Knights det kommer verkar gång inom videon efter tillkännagivandet av releasedatum? Vi kommer att till slut för att hitta remake av Resident Evil 4?

Så massor av poäng för att oundvikligen närma sig är benägna att besvaras ikväll, inom sätt nya State of Play. Livesändningen startar för att sagt 21.00: missa för att inte sätt!

Kommer du att kunna observera honom strömning inom denna nyhet, inom den dedikerade rutan eller omedelbart på vår Twitch kanal, förmodligen i form av den officiella appen på iOS att tillägga Android. Gå med är benägna att förmedla emot meddelanden relaterat mot nya filmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =