Ricardo positiv mot KOVID, dock skulle vara förbereda att anger orsak första racet

McLaren-föraren Daniel Ricardo med ursprung i Australien testade optimistisk anger orsak KOVID-19, bekräftade som engelska teamet, efter är benägna att mannen missat den 2 slutlig de gånger resten av testning inom Bahrain. McLaren även har bekräftat är benägna att de som behåller fast på isoleringsåtgärderna att tillägga att de kommer vara förbereda att anger orsak säsongens första lopp den 20 mars.

“Högre denna per vecka än det efterföljande!” Sätt hade varit för att inte som största är benägna att jag missade testet, dock är faktiskt mår jag högre. Jag fokuserad på det efterföljande helg. “Erkänsla mot Lando Norris att tillägga McLaren anger orsak som arbete dem har gjort, jag skyldig er det finns en öl (mjölk anger orsak Lando),” skrev Ricardo på Instagram.

McLaren genomför testet inom Bahrain imorgon via bara för att Lando Norris bakom ratten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − three =