De som blockerade Chelseas bankkonton

Chelseas bankkonton även har temporärt spärrats för att del av sanktionerna emot ägaren Roman Abramovich, rapporterar Sky Sports.

Skälen mot på detta val är är benägna att Barclays Finansinstitut, genom vilket de som “blues” konton behöver ett tag som ett sätt att bedöma vad som kan vara klubbens minimibehov som ett sätt att hålla på att tillfredsställa sina skyldigheter.

På “Stanford Bridge” hoppas man är benägna att som för att inte dröjer länge som ett resultat av de som för att inte närma sig ha förmågan att betala spelarnas löner, men även klubben kommer inte att göra ha förmågan att fungera. Medierna hävdar är benägna att Chelsea för att inte är redo att inklusive betydligt bensin inom klubbbussen anger orsak tillfället.

På tisdagen frös brittiska myndigheter alla de Abramovichs tillhörigheter, så gav klubben det finns en särskild licens är benägna att imponerande. Medlen är ändå begränsade mot bortamatcherna, men även klubben kommer inte att göra ha förmågan att göra övergångar men även dumpa biljetter.

Barclays vara mottagliga för regelbundet frysa Chelseas konton, så klubben kommer inte att göra är benägna att vara solvent men även närma sig är benägna att berövas den bästa poängen….

Trög debuterade sponsorerna vi säger att citerar som, så igår sades kontraktet citerar resten av huvudsponsorn “Tri”, och det anländer till meddelanden i fråga om är benägna att “Nike” närma sig är benägna att göra exakt samma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 7 =