De som Paul i form av sätt första målet inom La Liga ägde rum inträffade i form av tre den bästa poängen… anger orsak Atletico

Atletico Madrid noterade sin fjärde seger inom rad dessutom slog Cadiz i form av 2:1 så att klättra mot 3:e tillräckligt med utrymme inom La Liga tidigare att Barça.

Joao Felix satte Rohiblancos inom ledningen inom den 3:e minuten, tidigare än Alvaro Negredo kvitterade inom toppen resten av det finns en stadig första halvlek genom vilket 5 gula övergående delades ut (varav 4 mot Atletico). De som tre poängen säkrades inom den 68:e minuten i form av sätt vackra målet resten av den nya förstärkningen Rodrigo de som Paul.

Atletico även har för tillfället är 51 den bästa poängen… på 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen, 4 efter Sevilla dessutom tre tidigare att Barcelona (för att även har två matcher mycket mindre). Cadiz ligger vistelser inom nedflyttningsstrecket på 18:e tillräckligt med utrymme i form av 24 den bästa poängen…, det finns en lägre än Granada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − fourteen =